27 Ağustos 2008 Çarşamba

DENENMESİ GEREKEN 4 SEKS POSİZYONU

Tracey Cox

Derinlere inmek
Erkeğin üstte olduğu pozisyonlara çok alışığız. Birbirinizin gözlerine şehvetle bakmak çin mükemmeldirler. Ayrıca, derin birleşme içinde muhteşemdirler. Derin, yoğun birleşme ve eğlenceli ileri geri hareketleri tutkunları için, bu pozisyondan iyisini bulamazsınız.

Ancak bu versiyonla vücudunuzun üst kısmı çok hareket edemez ancak bunu yapmak için ikinizde pelvisinizi yukarı aşağı hareket ettirebilir ya da bunu yan yana yapabilirsiniz. Önce gövdeniz ve kalçanız yatakta, bacaklarınız yerde olarak uzanın. O vajinaya girdiğinde dizlerinizi karnınıza doğru bükün o da elleri ile kendini desteklerken öne hareket etsin. Denge için bir bacağının yatakta diğerinin yerde olması en iyisidir. Eğer hala yeterince içeri girmiş gibi hissetmiyorsanız, dizlerinizi daha da geri çekin ve onun omuzları üzerine koyun. Ya da ayak bileklerinizi boynundan geçirerek Pilates derslerinin ne kadar pratik olduğunu göstermek için gösteriş yapın. Elleriniz bağlıymış izlenimi yaratmak için ellerinizi başınınızın ğzerinde tutarak ekstra heyecan katın. (daha da iyisi, bunu yapmasını sağlayın.)

Seks oturması
Acil, hayvan ve saldırgan, arkadan girilen pozisyonlar çiftler gerçekten tahrik olduğunda sıklıkla kullanılır. Bu şeklide erkek her zamankinden daha fazla güçlü girip çıkar kadınlar sadece düşüncede kaçarlarken, ("Oh! Biraz önce rahmime ulaştın!) aslında çoğu bunun fanatiğidir. Birbirinizi göremezsiniz bu yüzden fantezilere açıktır.(kafanızda sadakatsiz olmak, yatakta olmaktan daha iyidir.) Enerjik bile görünse, az ya da istediğiniz kadar cevap verebilirsiniz. Bir üst seviyesi aynanın önünde yapmaktır. Kollarınızın ön kısmına yaslayarak ya da düz oturup, geriye yaslanıp boynunuzu öpmesini sağlayarak değiştirebilirsiniz.

Bu eski favori üzerindeki yeni değişikliğim için bir dayanıklı sandalyeye ihtiyacınız var. Eğer mümkünse sağlamlaştırmak için bir yere yaslayın ya da bir masa ya da pencere kenarına yakın koyun. (bunu yaparken perdeleri kapatmak iyi bir fikir olabilir) böylece partneriniz düzgün durması için tutunabilir. Bu ayarlandığında, yüzünüz ona ters dönük şekilde sandalyede ayakta durun sonra sandalyenin arkasına ellerinizle tutunarak oturun. O ellerini belinize koysun ya da kalçalarınızın üst kısmına sarılsın. Nazikçe girsin. Eğer bir bacağını sandalyeye koyar diğerini de sağlamlaştırmak için yere koyarsa iyi olur. Söylediğim gibi, yavaş olun. Kalçanızı bir yandan diğerine daha fazla zevk için hareket ettirin.
Baştan aşağı
Eğer vücudunuzu seviyor ve yataktaki patron olmayı seviyorsanız, kadının üstte olduğu pozisyonlar sizin için mükemmel. Ne kadar hızlı ve derinde birleşeceğinize siz karar verirsiniz ve öpmek, dokunmak, dalga geçmek hatta onu bağlamak için iyi bir pozisyondasınız.

Bu pozisyonu orgazma yakın değilseniz yapmayın, çünkü o çok hızlı yol alacak. Bu pozisyon kalçalarınıza bakmayı seven her hangi bir erkek için (sevmeyen var mı?) ve sizin için de anal seksi seviyorsanız tahrik edici olacaktır. Aslında, onu çok iyi bir pozisyona getirir, böylece ilişki sırasında iyi nemlendirilmiş bir parmağı anüsünüze sokabilir (denemeden hayır demeyin, bir çok kadın bunu çok seviyor.) Böylece siz de tamamen “dolu”güzel hissini tadabilirsiniz. Görsel olarak, onun için, enfes: Kalçalarınızın ve genital organlarınızın az bulunur samimi bir manzarasına sahip olacaktır.(siz büyük diye düşünebilirsiniz ama o bunu harika bulur). Siz de seveceksiniz çünkü onun özel bir yere baktığını bilmek ilkel ve erotik duygular uyandıracak.

Bu pozisyon içinde bir sandalyeye ihtiyacınız olacak ve eğer kolsuz ve dayanıklı ise daha iyi. Normal bir şekilde üzerine otursun. Sizde el ve ayaklarınızın üzerinde yerde onun önünde bir kedi gibi dururken yüzünüz ona dönük olmasın. Daha sonra sizi kendine doğru çeksin ve bacaklarınızı belinin etrafında dolamak için kaldırsın. Siz kendinize ellerinizle destek alırken, o da birleşmeyi sağlasın. Elleri kalçalarınızın üzerinde kendi pelvisini hareket ettirmek yerine sizi öne arkaya sallasın.(tembel değil sadece çok kıpırdayamıyor). “Baştan aşağı” etkileyici göründüğü kadar kolay da. Kollarınız makul oaranda kuvvetli olmalı ama zaten spor salonunda düzenli olarak ağırlık kaldırıyorsunuz, değil mi? (şimdi bir nedeniniz var.)
Yan yollar baygın
Yandan birleşilen seksi her zaman Pazar günü seksi olarak düşünmüşümdür: tembel, rahat ve, (sözde) uzanılan. Her şeye rağmen, bunu sadece yatarak yapabilirsiniz. Romantik, boşlukta ama aynı zamanda erotik hissediyorsanız, bu sizin için. (hamileler için de ideal). Diğer pozisyonalrın çabukluğu ve derinliği olmasa da yandan seks bir çok çiftin favori listesindedir. Çünkü başlangıç pozisyonu, kaşık, bir çok çiftin favori uyuma şeklidir. O yüzden eğer yatağa gidiyorsanız, ya da biraz azgın uyanıyorsanız, bunun avantajlarını kullanmak dünyanın en doğal şeyidir. Onun organı sizin kalçanıza dayanmış, diğer davetkar kısımlara yakın ve... oups! Nasıl oldu?

Bu yan giriş çeşidinde, ikiniz de yana yatmış ve klasik kaşık pozisyonunu alırsınız. Yandan girerek geleneksel yan seks pozisyonunu alın. Daha sonra siz dizlerinizi göğsünüze çekin, böylece girişi ve açısını değiştirip erotik bir noktaya ekleyebilirsiniz. O sizin şeklinizi alır ve ikinizde anne karnındaki pozisyonda bitirirsiniz.

Şeklini başka bir bacak pozisyonu ile değiştirebilirsiniz. Yan yatın, ama bacaklarınızı düz tutmak yerine birini havaya kaldırın. (spor salonundaki bacak kaldırmalar gibi, bir bacak yerde biri havada yüksekte.) Partneriniz girer, bacaklarını yapabildiğiniz kadar çok açtığınız sizinkilerin arasında tutar. İleri geri hareket ederken, eliyle klitorisinizi tahrik edecek en iyi pozisyondadır.(ne yakın!)
Mekan, mekan, mekan
Belki yatak rahat ve uygun olabilir ama daha bir çok fikir var:

Merdivenler boy farklılıkları için yapılmışır. Eğer kısaysanız bir basamak yukardayken imkansız pozisyonlar bile gerçekleşir. Ayrıca oral seksi de kolaylaştırırlar.

Duş ayakta pozisyonlar için mükemmeldir ve bu ayrılabilen duş başlıklarının ne için olduğunu hepimiz biliriz!

Bir sandalye en esnek seks desteğidir. Dayanıklı kolsuz bir tane seçin ve üzerinde oturabilir, ayakta durabilir ya da yaslanabilirsiniz. Yatağa yakın bir yere koyun ve sarkan kollar ya da birinin başı için harika desteklerdir.

Banyo ön sevişme ve arkadan girilen seks için harikadır. Eğilmek için ideal sert ve düz bir yüzeydir. Yaslanabilir, üzerine uzana
bilir, ikinizde üzerine çıkabilir ve yapabilirsiniz!

ALINTIDIR.. www.mynet.com

10 yorum:

Poyraz yakin dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Poyraz yakin dedi ki...

Merhaba ben poyraz tolga ankara cankaya turizimciyim yas 38 boy 170 kilo 79 penis 20 santim kalın damarli coooook gec bosalan doyumsuz biriyim vucudum kilsiz beyaz anal seks yapmak isteyen bayanlar aile ici seks yapmak isteyen bayanlar anne kızı aynı anda sevismek isteyen bayanlar abla baci aynı anda sevismek isteyen bayanlar hamile kalmak isteyen bayanlar esini kendisini aynı anda siktirmek isteyen beyler özgürce sınırsız seks fantazi gurup isteyen bayanlar kobra gibi büyük kalın damarli yarragimi bogazina kadar sokmak isteyen bayanlar tek gecelik seks yapmak isteyen evli ciftler evli bayanlar yaşlı olgun dul genc bakire bayanlar got deligini siktirmek isteyen bakire kizlar am yalatmak got deligini yalatmak aminin icine got deliginin icine dil masajı yaptirmak isteyen bayanlar aminin icini got deliginin icini bana kopek gibi yalata yalata yalata yalata yalata yalata yalata yalata yalata yalata agzima boşalmak agzima akitmak isteyen bayanlar kol gibi büyük yarragimi amina gotune heryerine sokmak isteyen memur ogretmen hemsire doktor avukat mimar ev hanimi is kadını yasli olgun dul genc bakire bayanlar gizlilik guven saygı medeniyet anlayis sirdaslik titizlik temizlik durustluk cooook cooooook coooook coooook coooook coooook coooook coooook önemli ara asla asla asla kesinlikle pisman olmayacaksin bundan emin ol yeterki insan Insan olsun adam olsun merhametli vicdanli olsun gizlilik guven saygı medeniyet anlayis sirdaslik titizlik temizlik durustluk olsun 24 saat arayabilirsiniz dengesiz tutarsız kararsız ne istediğini bilmeyen psikolojisi bozuk bayanlar asla asla asla kesinlikle aramasin lütfen lütfen lütfen lütfen ankara Ankaralı bayanlar arasın lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen lütfen ara Insan gibi medeni birsekilde ozgurce konuşalım seks sonrası kimse kimseyi tanimayacak aramayacak rahatsız etmeyecek asla asla kesinlikle bu kurallara uygunsan ara yoksa asla asla kesinlikle arama birde arayip sonra yanlış aramisim kusuru bakmayın diyen ahmaklar salaklar aramasin lütfen lütfen lütfen lütfen wahatsap var ozelede acik saygilarimla 05373215942

Unknown dedi ki...

SLM HAKAN BEN 5373071055 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM

poyraz tolga dedi ki...

MERHABA BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANKARADA TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ARAMASIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN ANKARA ANKARALI BAYANLAR WAHATSAP VİBER LINE VAR OZELEDE AÇIK SAYGILARIMA 05373215942

Unknown dedi ki...

teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

Unknown dedi ki...

teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

Dorukdemir 05456976300 dedi ki...

Merhaba kaliteli, seviyeli sohbet için olgun karakterli hanımlar arayabilir 0545 697 63 00 kelimelerime güveniyorum:)

POYRAZ TOLGA dedi ki...

MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİM SRKTM VAR YAŞ 39 BOY 170 KİLO 80 PENİS 17 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ONCELIKLE BIRAZ KENDIMDEN BAHSEDEYIM SEKSI SEVEN DOYUMSUZ BİRİYİM SEKSI HERKES YAPAR HAYVANLARDA SEKS YAPIYOR AMA BANA GÖRE SEKS BIR SANATTIR HERKESDE BU SANATI YAPAMAZ YANI HERKESLE SEKS YASANAMAZ CÜNKÜ HERKONUDA UYUM OLMASI GEREKEN BIR OLAYDIR TEN RENGIYLE KAFA YAPISIYLA ALAKALI BIR DURUMDUR VE COOK HASSASIYET ISTEYEN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS ISTEYEN BIR DURUMDUR AYRICA TEMIZLIK KILIK KIYAFETE AGIZ SAGLIGINA VE EL AYAK TER KOKUSUNA COOOOK HASSASİYET GOSTEREN BIRIYIM KESİNLİKLE HER ONUME GELENLE SEKS YAPAN BIRI DEYILIM BU KONUDA COOOOK SECICIYIM EVET BURDA COOOOK INSANLAR ARIYOR EVLI CIFTI DULU EVLISI AKLINIZA GELECEK HERKES HER ARAYANLADA GORUSMUYORUM DEDIMYA KAFA YAPISI VE INSANIN ICININ ISINMASI COOK ÖNEMLİ CÜNKÜ ABAZA INSANLARI TUTKAL YAPISIK INSANLARI ASLA SEVMEM HELE CAHILLE UGRASMAK ÇOK ZOR UZAK DURSUNLAR BEN KENDIMI EGER KONUDA EGITMIS NE ISTEDIGINI BILEN NET KARARLI BAKIMLI OLGUN DUYGUSAL ROMANTİK MERHAMETLI DUYGUSAL BİR INSANIM KARSIMDAKI INSANIN GÜVEN VERMESI DEYIL GUVENILIR OLMASI COOK ONEMLIDIR BENIM ICIN KESİNLİKLE SEKSDE SINIRLARIM ASLA YOKTUR HERKESE UYUM SAGLAYAN BIRIYIM KIMI GURUP SEVER KIMI TEKE TEK SEVER KIMI AİLE İÇİ SEKS SEVER BEN HICBIR ŞEY AYIRT ETMEM HERSEYE VAR OLAN BIRIYIM SEKSDE SAPIK BIR INSANIM VE AYDIN ACIK GORUSLUYUM HERKONUDA EVET SIMDI YAZACAM SEYLER BIRAZ ARGO OLCAK AMA KIMSEDE KUSURA BAKMASIN LÜTFEN SEKS HEYACAN VE ADRANI FANTAZI CILGINLIK ISTEYEN BIR DURUMDUR YOKSA SEKSIN DORUKLARINI VE ZIRVESINI YAKALAMAK COOK ZOR OLUR YOKSA AM YALAMASINA GÖT DELIGI YALAMASINA AYAK PARMAKLARI KULAK MEMELIRI YALAMASINA BAYILIYORUM COOOOK ÖN SEVISME COOK ONEMLIDIR BENIM İÇİN SAATLERCE ANKARADA SINIRSIZ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KARISININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASINDAN COCUGU OLMAYIP HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR GOT DELİGİNİ BANA KÖPEK GİBİ YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ KÖPEK GIBI BANA YALATMAK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ GÖT DELIGININ ICINDE AMININ ICINDE HISSETMEK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI DUL BEKAR EVLI BAYANLAR DUSTA YATAKTA AYAKTA SANDELLEDE SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR KOL GİBİ YARRAGIMI AMINA SOKMAK DIYER TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKMAMI VE SANKI IKI ERKEK SIKIYORMUS GIBI O ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN BAYANLAR KENDI YARRAGIMI AMINA SOKUYORUM TAKMA YARRAGIDA GOTUNE SOKUYORUM BU ZEVKI YAŞAMAK ISTEYEN ANKARALI BAYANLAR EVLI CIFTLER ARASIN WAHATSAP VİBER LİNE BİP WECHAT VAR 05373215942 05373215942

mehmet dedi ki...

MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DOKUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS DENGESIZLER VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































.

Adana Jigolo dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var