16 Ağustos 2008 Cumartesi

Benden İyisinemi Vereceksin ? Ensest

Çocukluğumdan beri ablama hastaydım. Uzun kızıl saçları ve ışıl ışıl yanan gözleri ve günden güne irileşen göğüsleriyle ablam Alman porno filmlerindeki kadınlara taş çıkartırdı. Hep onu izliyordum açık versin de bakayım diye. Sonra onun hayaliyle 31 çekiyordum.

Bir gün okuldan döndüm. Evde yalnızdı. Ben odama geçtim. Ablam da dışarı çıkmak için banyo yapıyordu. Çaktırmadan anahtar deliğinden seyrettim. Mükemmel vücudu vardı. Sabun köpükleri göğüslerinden kalçalarına, bacaklarının arasından amına doğru akarken onu izliyordum. Gözlerim büyümüş ve sikim pantorolumu yırtarcasına sertlişmişti. Kalbim de yerinden fırlayacak gibiydi.

Çok azmıştım hemen 31 çekmeye başladım. Onun götünü ve amından sızan suları seyrede seyrede boşaldım. Sonra anlamasın diye hemen odama dönerek ders çalışıyormuş gibi yaptım. Ablam Pelin banyodan çıktı odasına geçti. Ben de hemen iş başına tabiki. Doğru onun odasına. Delikten baktım. O muhteşem bacaklarına siyah külotlu çorabını giyiyordu. O bacakları yalamak için neler vermezdim!.

Sonra bütün vücudunu kaplayarak güzelliklerini ortaya çıkaran siyah ve daracık elbisesini giydi. Amı, götü bu elbisenin üstünden ralatlıkla belli oluyordu. Belli ki kendini erkek arkadaşına siktirmek için hazırlıyordu.. Kendimi tutamıyordum artık. Odadan içeri daldım. Şaşırmıştı biraz ama ok yaydan fırlamıştı artık. Onu sikmeye kararlıydım.

Hemen sarıldım “ne oluyor!” demesine fırsat vermeden dudaklarına yapıştım. Dur yapma diye şaşırdı. Ama dinleyen kimdi. Onun amını hayal ettikçe daha da sıkı sarılıyordum. “Gitmem lazım, geç kalıyorum biliyorsun!” diye itiraz ediyor, bir yandan da okşamalarım karşısında gitmek ile kalmak arasında kararsız duruma düşüyordu. Sonra bir süre beni kendi halime bırararak ne kadar ileri gideceğimi merak etti.

Yavaşça eteğini sıyırdım. Başladım külotlu çoraplı bacaklarını yalamaya. Yukarı çıkarak amını siyah kilotunun üzerinden yalamaya başlamıştım ki Ablam Pelin “ah” diye inledi. Ben yaladıkça inliyordu. Ben de bundan cesaret alarak kilotunu aşağı sıyırdım. Amı bütün güzelliğiyle ortaya çıkmıştı. Dilimi o tatlı yarığın arasına daldırarak yalamaya ve mümkün olduğu kadar içerilere bastırmaya başladım. Dilim yorulana kadar devam ettim.

Ablam daha önce hiç tatmadığı bu zevk karşısında çıldırmıştı. Elleriyle başımdan tutuyor vev beni amına daha da bastırıyordu. Ne var ki artık dilim o kaygan amın içinde gidip gelmekten yorulmuştu ve kaya gibi sertleşmiş olan sikim o sıcak kaygan yuvaya girmek istiyordu.

Kilotlu çorabını amının üstünden yırttım. Onu divanın üstüne yatırarak bacaklarını araladım. Ben de pantolonumu ve kilotumu seri bir şekilde indirerek yarağımı ortaya çıkardım. Olacakları anlamıştı. Bana “Lütfen, dur yapma.. Ben bakireyim henüz..” dedi. Ben çıldırmıştım. “Benden iyisine mi vereceksin? Nasıl olsa bir gün kızlığın bozulacak, bari şimdiden bozulsun da o dertten kurtul!” deyip yarağımı ablam Pelin’in kayganlaşmış amına soktum. Yavaşça içine girdim.

Ablam Pelin bir çığlık attı. Ben yarağımı ileri geri yaparak ablamın amına pompalamaya başladım. Bu arada ellerimle kalçalarını sımsıkı tutuyor ve acı yüzünden vazgeçmesini engelliyordum. Doğrusu ablamın amı daracıktı. Köküne kadar girip çıkıyordum. Bir süre sonra ablam zevkten titremeye başladı. Ben de tempoyu hızlandırdım. Pelin yarağı yedikçe inlemeleri arttı. Ben de artık dayanamıyordum. Sarsılarak boşalmaya başladım. Bütün spermlerimi içine boşalttım.

Ablam yerinden doğrularak orada duran peçete ile amından sızan spermleri sildi. Peçeteye bulaşan kan damlacıklarını de inceleyerek “vay be, kızlığımı Volkan’a vermeyi planlıyordum, kimin kısmetiymiş!” diyerek başını salladı. Ben ona “Volkan’ın sana benim kadar zevk verebileceğini sanmıyorum!” dedim. Haklısın diyerek dudaklarıma bir öpücük kondurdul. Artık ikimiz de mutluyuz ve her fırsatta bu gizli sırrımızı tekrarlıyoruz.

6 yorum:

Unknown dedi ki...

teşli BAYANLAR Ben kaan 0.5.3.8.5.8.1.5.6.2.9.İSTANBULda Real Sex İstiyorsanız Gizlilige Önem Veren,Gizli aşk ilgi sevgi sexs zevk kaçamak mutluluk arkadaş dost arayan bayanlar sadece bayanlar arasın evli dul bekar fark etmez fantazı arkadasınız sırdasınız sms watsap car

Sadece sohbet dedi ki...

Slm 541 941 60 93 ANKARA ilinde memurum
Gizlilik içinde görüşmek isteyen bayanlar 33 yaşındayım
Yaş farketmez temiz bakımlı olgun anlayışlı gizliliğe önem veren bayanlar
Öncelik sohbet sonrasına siz karar verin
Kafaların uyması önemli
Yapışkan biri degilim dert sıkıntı aramıyorum
Seviyeli sohbet etmek isteyen ANKARA lı bayanlar
Arayın tanışalım 541 941 60 93
Tek erkekler lütfen aramayın
ANKARA VE CEVRESI

mehmet dedi ki...

MEHMET BEN 05374667155 NUMARAM SLM BAYANLAR OYLEKI INSAN BAZEN BIR DOST YADA BIR PATNERE IHTIYAC DUYAR HOS BIR SES BIR TEBESUM ARAR VEYA DELICE SEVISMEK ISTER SICAK BIR DOKUNUSA IHTIYAC DUYAR ISTE YADA BIR GULUS KENDINE GETIRIR INSANI ASLA PISMAN OLMAYACAGINIZ CEKINMEDEN ARAYABILECEGINIZ BIRIYIM....WATSAPP SMS NOT.... SAPIKLIKTA LEVEL ATLAYANLAR VE GAYLAR ARAMASIN LUTFEN

















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































.

akın dedi ki...

Slm ben ist akin. Yaş 29 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum abartısız net 23cm ve oldukca kalın.Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanla konusmak kaydı ile arayabilirler. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak çekinmek yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin 0544.414.42.44 mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım. Azgın bayanları bekliyorum sadece bayanlar. 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

akın dedi ki...

Slm ben ist akin. Yaş 29 boy 1.83kumralım resim kendi resmimdir. Evli bekar tüm mutsuz bayanlar beraber olmak isteyen bayanlar mutluluk garanti. Arayın tanısalım sadece istanbul sart degil işim gereği ortalama tüm türkiyeyi geziyorum abartısız net 23cm ve oldukca kalın.Evli ciftlerde 3. Arayanlar sadece bayanla konusmak kaydı ile arayabilirler. Gizlilik önemli karşılıklı olarak. Utanmak çekinmek yersiz ikimizde amacımızı biliyoruz. Reel sex icin 0544.414.42.44 mutlaka arayın bekliyorum telefonum mesgul olabilir aldirmayın msj atarsanız müsait oldugumda dönüş saglarım. Azgın bayanları bekliyorum sadece bayanlar. 0544.414.42.44 akinmertoglu@hotmail.com

Adana Jigolo dedi ki...

Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

* Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

* Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

* Tost olmayı arzulayan bayanlar

* Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

* Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

* 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var